Over de maker

Mijn naam is Joost Strootman en momenteel ben ik werkzaam bij AVROTROS. Voor die omroep produceer ik het programma Aan De Slag! met Bart Arens, dat elke werkdag tussen 9 en 12 uur te horen is op NPO Radio 2. Daarnaast ben ik als hoofd muziek van NPO Sterren NL verantwoordelijk voor alle muziek die op dit volkse themakanaal te horen is.

De liefde voor radio zat er al op jonge leeftijd in. Toen ik in groep 5 van de basisschool zat, maakte ik van mijn hand een microfoon en konden klasgenootjes zogenaamd een plaat bij me aanvragen. Ik heb de studie Journalistiek gevolgd in Tilburg en bij de Veronica Radioschool was ik onderdeel van de Klas van 24.

Op Kink FM en V-Radio heb ik zelf gepresenteerd, totdat ik kon beginnen als producer bij toen nog de TROS. Na vele programma’s op 3FM zoals DierOpDrie, de Mega Top 50, De radioshow van Bart en Weekend Request maakte ik de overstap naar NPO Radio 2.

Van Je Af Is Harder

Subscribe

Recent posts